ARAMA     ÜRETİCİ     KATEGORİ    
Amerikan Doları: 5,73 TL
Euro: 5,32 TL

Anasayfa / Müşteri Hizmetleri / Sorularım

Sorularım

Sattığınız ürünlerin garantisi var mı ?
Evet sattığımız tüm ürünler ithalatçı veya imalatçı firma garantisi altındadır. Tamir veya değişim işlemleri garanti veren firma tarafından yapılmaktadır.
Arızalı ürününüzü faturası veya garanti belgesi ile birlikte, garanti belgesinden ya da kullanım klavuzundan bulacağınız size en yakın yetkili servisi arayarak, garanti kapsamında tamir veya değişim yaptırabilirsiniz.

Mağazamıza gönderdiğiniz ürünler de tarafımızdan yetkili servislere gönderilmekte ve sonuç beklenmektedir.

Siparişimdeki ürün bozuldu ne yapmalıyım?
Sattığımız tüm ürünler ithalatçı veya imalatçı firma garantisi altında olup tamir veya değişim işlemleri garanti veren firma ve yetkili servisleri tarafından yapılmaktadır.

Arızalı ürününüzü faturası ve/veya garanti belgesi ile birlikte, size en yakın yetkili servise başvurmak sureti ile garanti kapsamında tamir veya değişim yaptırabilirsiniz. Yetkili Servis ile problem yaşadığınızda bize başvurabilirsiniz.

Arızalı ürünlerinizi doğrudan size en yakın yetkili servise göndermeniz daha hızlı sonuç almanızı sağlar (ort. 4 iş günü/ 1 hafta kazanırsınız). Bünyemizde onarım merkezi bulunmadığından ürünlere müdahalemiz söz konusu değildir. Bu sebeple, mağazamıza gönderdiğiniz ürünler tarafımızdan da yetkili servislere gönderilmekte ve sonuç beklenmektedir.

Pedante Bilisim E-ticaret Sistemi kullanılarak hazırlanmıştır.
  Yükleniyor...